Riddles


Riddles

1. Break me and I’ll cage you, obey me and I’ll save you. What am I?
Answer:
The law

2. A rooster lays an egg at the top of a very slanted roof. Which side is the egg going to roll off on?
Answer:
Neither side. Roosters don’t lay eggs.

3. What can’t be burned in a fire nor drowned in the water?
Answer:
Ice. It melts instead of burning in a fire and it floats in water.

4. What’s the coolest letter in alphabet?
Answer:
The letter B. It’s surrounded by AC.

5. What is end of everything?
Answer:
The letter G.

6. You can touch me, but I can’t touch you back. You can see me, but I only reflect you and can never reject you. What am I?
Answer:
A mirror

7. I can travel at nearly 100 miles per hour, but never leave the room. You can cover me up, but that doesn’t slow me down. You will not know if I come only once or again and again and again. What am I?
Answer:
A sneeze

8. People have stepped on me, but not many. I never stay full for long. I have a dark side. What am I?
Answer:
The moon

9. I look like you, but I am not you. You can blow me up or find me in a wallet. You can share me or frame me. What am I?
Answer:
A photograph of yours

10. I have a stem, but I am not a flower. I have a foot, but I can’t hop. Children are too young to hold me. What am I?
Answer:
A wine glass.

No comments:

Post a Comment

Also read!

Click on any of the below text for additional links:

Class 6

→ Class 6 Computer Kips Solutions
→ Class 6 Gul Mohar English Solutions
→ Class 6 Map Pointing Solutions
→ Class 6 NCERT Civics Solutions
→ Class 6 NCERT Geography Solutions
→ Class 6 NCERT History Solutions
→ Class 6 NCERT Maths Solutions
→ Class 6 NCERT Science Solutions

Class 7

→ Class 7 Computer Kips Solutions
→ Class 7 Gul Mohar English Solutions
→ English Grammar Class 7
→ English Writing Skills Class 7
→ Class 7 Map Pointing Solutions
→ Class 7 NCERT Civics Solutions
→ Class 7 NCERT Civics Notes
→ Class 7 NCERT Civics Extra Questions
→ Class 7 NCERT Geography Solutions
→ Class 7 NCERT Geography Notes
→ Class 7 NCERT Geography Extra Questions
→ Class 7 NCERT History Solutions
→ Class 7 NCERT History Notes
→ Class 7 NCERT History Extra Questions
→ Class 7 NCERT Maths Solutions
→ Class 7 NCERT Science Solutions
→ Class 7 NCERT Science Notes
→ Class 7 NCERT Science Extra Questions

Class 8

→ Class 8 Kips Artificial Intelligence Solutions
→ Class 8 Gul Mohar English Solutions
→ English Grammar Class 8
→ English Writing Skills Class 8
→ Class 8 Map Pointing Solutions
→ Class 8 NCERT Civics Solutions
→ Class 8 NCERT Civics Notes
→ Class 8 NCERT Civics Extra Questions
→ Class 8 NCERT Geography Solutions
→ Class 8 NCERT Geography Notes
→ Class 8 NCERT Geography Extra Questions
→ Class 8 NCERT History Solutions
→ Class 8 NCERT History Notes
→ Class 8 NCERT History Extra Questions
→ Class 8 NCERT Maths Solutions
→ Class 8 NCERT Science Solutions
→ Class 8 NCERT Science Notes
→ Class 8 NCERT Science Extra Questions
→ Class 8 NCERT Science Exemplar
→ Class 8 NCERT Science MCQs

Class 9

→ Class 9 Kips Artificial Intelligence Solutions
→ Class 9 Map Pointing Solutions
→ Class 9 NCERT Civics Solutions
→ Class 9 NCERT Geography Solutions
→ Class 9 NCERT History Solutions
→ Class 9 NCERT Maths Solutions
→ Class 9 NCERT Science Solutions

Class 10

→ Class 10 Kips Artificial Intelligence Solutions
→ Class 10 NCERT English Solutions
→ Class 10 Map Pointing Solutions
→ Class 10 NCERT Civics Solutions
→ Class 10 NCERT Civics Notes
→ Class 10 NCERT Civics Extra Questions
→ Class 10 NCERT Geography Solutions
→ Class 10 NCERT Geography Notes
→ Class 10 NCERT Geography Extra Questions
→ Class 10 NCERT History Solutions
→ Class 10 NCERT History Notes
→ Class 10 NCERT History Extra Questions
→ Class 10 NCERT Maths Solutions
→ Class 10 NCERT Science Solutions
→ Class 10 NCERT Science Notes
→ Class 10 NCERT Science Extra Questions

Computer Languages

→ Python Basics

Extra Activities

→ Extra Activities

Extra Knowledge

→ Extra Information
→ General Knowledge
→ Historical Places in India
→ Latest technology
→ Physical Sciences
→ Facts

• Mathematics quick links
→ Mathematical Terms
→ Maths Tricks

Home Top